*Ontspannende "Ayurvedische" gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, pedicure en manicure.

 

Ayur betekent leven en Veda betekent kennis/wetenschap.

 

Ben je toe aan een heerlijke ontspanning? Door het ondergaan van een helende gezichtsbehandeling, massage, visagie, pedicure of manicure, dan ben je bij mij op het juiste adres.

 

Mijn passie is om je de ontspanning en aandacht te geven die je nodig hebt, dit kan door heerlijke Ayurvedische massages, bijvoorbeeld;

-gezichtsbehandeling met nek- en schoudermassage

-kruiden-stempelmassage

-chakra massage

-klankschaalmassage

-voetreflex massage

-pedicure de luxe

 

*Ook geef ik acne behandelingen 

-Make-up workshops

-Holistische traningen; mindfullness, h.s.p.

-Reiki cursussen

*Boek nu een behandeling via WhatsApp, e-mail of bel naar telefoonnummer

06-40317224

 

Ik werk met de schoonheidsmerken; LakShmi , Webecos, make-up van LakShmi en Make-up Studio en  Suda Care voor de voeten.

 

*LakShmi: Een stukje achtergrond over de  Ayurveda (komt uit het Sanskriet) is een zeer complete therapeutische wetenschap afkomstig uit India die daar al meer dan 5000 jaar beoefend wordt. De mens wordt beschouwt als een geheel en richt zich op het in evenwicht brengen van de persoon en het creëren van harmonie. De Ayurveda streeft ernaar om bij de persoon de vijf elementen (ether, lucht, water, aarde) op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. Dit doen wij door gebruik te maken van persoonlijke aangepaste massages, behandelingen, kruiden, essentiële oliën en muziek die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren. De gebruikte essentiële oliën cosmetica moeten aangepast zijn aan de individuele behoefte om zo het gewenste en duurzame resultaat te kunnen bereiken. Door gebruik te maken van de kennis van Ayurveda, aromatherapie en naturopathie zorgen we voor lichamelijke en geestelijke balans. Deze holistische visie, werkt door tot lichaam en geest. Je kunt bij mij de zuivere producten van Lakshmi ervaren!

 

*Webecos: staat voor 's WErelds Beste COSmetica een Nederlands salonmerk, is dierproef, puur, zuiver en van een hoge kwaliteit.

Al jaren werk ik tevreden met dit fijne merk, je kunt bij mij de ontspannende Webecos behandelingen beleven.

Ervaar het zelf, boek een overheerlijke behandeling!