*Microdermabrasie

 

Laat uw huid weer stralen!

Het natuurlijk verouderingsproces eist na verloop van tijd haar tol. Zon, stress en andere omgevingsfactoren laten hun sporen na. Vanaf 25 jaar maakt de huid geleidelijk minder collageen aan en elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in zichtbare verouderingsverschijnselen zoals lijntjes, rimpels en verslapte huid. In de strijd tegen huidveroudering is de aanmaak van collageen en elastine daarom essentieel. Elastine zorgt voor de veerkracht van de huid, terwijl collageen zorgt voor structuur en stevigheid. In de salon van Annemiek IJsselstijn Beauty Care, wordt gebruikt gemaakt van verschillende behandelmethoden om de aanmaak van collageen te stimuleren. Een Microdermabrasie behandeling zorgt er bijvoorbeeld voor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door aluminiumdioxide kristallen met vacuümzuigkracht over de huid te leiden waarna de dode huidcellen afgezogen worden. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. Daardoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De behandeling is snel, pijnloos en het resultaat is verbluffend. In combinatie met  fruitzuren wordt het effect vergroot.

 

IONTO-SKIN Abrasion Comfort - Microdermabrasie van de nieuwste generatie 

Microdermabrasie behandelingen worden steeds gewilder. In de salon van Annemiek IJsselstijn Beauty Care wordt gebruik gemaakt van de Duitse Ionto Comed Abrasion, marktleider op het gebied van Microdermabrasie en met meer dan 30 jaar ervaring met kosmetische toepassingen van Microdermabrasie. Wil je ook eens kennismaken met de mogelijkheden van Microdermabrasie? Dan nodig ik je uit voor een gratis kennismaking. Hierna ken je alle mogelijkheden en weet je wat Microdermabrasie voor jou kan betekenen. Voor een optimaal effect raad ik je aan de behandeling minimaal 5 keer te herhalen.

Actie: bij een kuurbehandeling is de 6e behandeling (ter waarde van de betreffende behandeling die men neemt) gratis!

 

 

 

*Fruitzuren

 

*Fruitzuren A.H.A. gel peeling systeem

Verantwoorde huidvernieuwing door het aanbrengen van fruitzuren glycolzuur in concentratie van 20%, 35%, 50%of 70%

 

Een real peel behandeling is behandeling is met name geschikt voor mensen die last hebben van:

*Acne

*Fijne lijntjes en rimpels

*Slecht doorbloede vale huid

*Vroegtijdige huidveroudering

*Vette huid met neiging tot acne

*Acne met mee-eters

*Pigment-of ouderdomsvlekken

*Rokershuid

*Littekens

 

De huid gaat er weer mooi en jong uitzien.

De celgeneratie verbetert en collageen en elastine productie worden gestimuleerd.

Ook wordt de huid beter gehydrateerd.

Het is geschikt voor gezicht, hals, decolleté, handen en rug.

Je kunt een matige fruitzuur behandeling doen voor het opfrissen van jouw huid.

Maar als je voor huidverbetering gaat dan is een kuur aan te bevelen!

 

Actie, bij een kuurbehandeling is de 6e behandeling (ter waarde van de desbetreffende behandeling die men neemt) gratis!