MOA Superfood

*MOA Juice

ARIIX is verheugd je de langverwachte komst van MOA aan te kondigen: Het 8ste Wereld Wonder van moeder natuur!

MOA is een unieke natuurlijke supervoeding;

  • Een 100% natuurlijke holistische superblend van maar liefst 36 bijzondere ingrediënten, uitsluitend gemaakt met de echte "whole food" sappen en purees.
  • Wordt Aseptisch geproduceerd, de medische industriestandaard!!
  • Wordt niet langdurig verhit om het langer houdbaar te maken.
  • Wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste ingrediënten.
  • Bevat absoluut geen insecticiden of andere verontreinigingen
  • Bevat geen gevaarlijk Sodium Benzoate om het te conserveren (uniek in de industrie!), sterker nog door onze OTC en Aseptische productiefaciliteiten bevat het geen enkel conserveringsmiddel!

*DE ARIIX FILOSOFIE

Het is de binnenkant die telt en als het gaat om onze unieke supervoeding mix, zijn we toegewijd aan het creëren van uitsluitend het allerbeste, gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van enig conserveringsmiddel. 

 

*MOA, HET BESTE WAT MOEDER NATUUR ONS KAN GEVEN
Wij geloven in niets anders dan uitsluitend het beste. De natuur heeft ons zoveel te bieden - fruit, kruiden, paddenstoelen, zaden en andere ingrediënten die ondersteuning bieden voor onze gezondheid en welzijn van top tot teen.

Het drinken van slechts één type sap of ingrediënt is niet altijd de beste keuze. Je beste keuze is er één die een grote verscheidenheid aan ingrediënten bevat, waardoor er een uniek synergetisch effect ontstaat. Dit is precies wat MOA je geeft en er zo voor zorgt dat jou gezondheid krachtig naar binnen en naar buiten wordt ondersteunt.

Wilt je  meer informatie over MOA, voedingssupplumenten of andere voedingsadviezen, ook op ayurvedisch gebied; kunt je terecht bij mijn echtegenoot Dick Bode voor een advies of een consult.

Dick Bode is Orthomoleculair suppletie adviseur, Health coach en gespecialiseerd in de Ayurvedische voedingsleer. Hij is telefonisch beriekbaar op:

06-20628067  (bij geen gehoor, spreekt u zijn mobiel in en hij belt u z.s.m. terug).

 

Voor meer informatie klik hieronder op de Moa Superfood link!